Referencer

Kim, 31 år

Jeg har været behandlet siden 2005 og jeg er stadig rygefri, jeg kan håndtere stress og kan sige fra overfor negative mennesker. Min indstilling overfor livets udfordringer er nu positiv. Problemer og begrænsninger er ikke længere noget der tynger mig!

Det er som om, jeg er blevet et nyt menneske! Alt det som behandlingen med Orkisolpakker har givet mig, kan kun beskrives som, at mit liv nu er meningsfuldt og jeg er lykkelig, med mod på livet og lyst til at leve og nyde det.

Behandlingen med Orkisolpakker har også gjort, at jeg er stoppet med at ryge, ingen mén har efter en bilulykke i julen 2004, at jeg kan sove om natten, ikke er jaloux mere, har fået mere energi og at jeg ikke mere får ondt i maven, når jeg står overfor nye udfordringer.

Mine følelser er blevet positive og negative tanker kan jeg nu kontrollere, ligesom min indstilling overfor livets udfordringer nu er positiv.

Jeg oplever ikke længere begrænsninger og ser ikke problemer, men løsninger og muligheder.

At Orkisolbehandlingen har virket, har jeg efterfølgende fået bekræftet af min astrolog.

Den befrielse man føler, når man ikke længere er påvirket af negative følelser, kan dog ikke beskrives med ord!

Mads, 20 år

Jeg har i mange år gerne ville gøre karriere i militæret – i Livgarden, men blev til min store skuffelse kasseret p.g.a. at jeg er født med et hypermobilt kraveben.

Jeg blev røntgenfotograferet og lægerne konstaterede at der var slid på leddet ved brystbenet og at jeg f.eks. ikke kunne stå ”RØR” uden at kravebenet sprang ud af led. Jeg havde også smerter dagligt.

Jeg måtte vælge en anden uddanelse og kom derfor i lære som elektriker og min mester investerede først i ORKISOL Firmapakke til mig og for ca. 4 måneder siden investerede han i resten af ORKISOLpakkerne til mig.

Derefter er der sket følgende fysiske forandringer:

Jeg har ikke længere nogen problemer med mit kraveben.

Jeg har styrketrænet meget, løbet meget og har ingen smerter i mit kraveben.

Jeg kan blandt andet nu tage armbøjninger uden at mit kraveben springer ud, hvad det gjorde før.

Jeg valgte at søge ind til Livgarden igen, da det er det jeg allerhelst vil.

Jeg fik taget røntgenbilleder af mit kraveben igen og både min egen læge og militærets læge har godkendt mig til militærtjeneste i Livgarden da mit kraveben er i orden.

Jeg har derfor opsagt min læreplads.

Jeg fik fuld opbakning fra min mester.

Psykiske forbedringer:

Jeg ved hvem jeg er og jeg tror mere på mig selv når jeg sætter mig noget for. Hvis jeg ikke lykkes i første omgang, så opgiver jeg ikke, hvad jeg oftest gjorde før.

Jeg har fået overskud i hverdagen til både at passe mit job, min skole og min sport.

Jeg er blevet bedre til at kende mine egne grænser og sige hvad jeg føler – også i pressede situationer.

Jeg er blevet mere udadvendt og sikker på mig selv.

Jeg har det faktisk rigtig godt.

Henvendelse til ORKISOLbehandler Karen Johansen på tlf: +45 2081 0699

Thormod, 63 år

Umiddelbart synes jeg ikke at jeg mærker den store forskel, men når jeg tænker nærmere over det, kan jeg godt mærke at jeg nu er blevet den jeg i grund og bund er.

Jeg yder nok det samme som jeg altid har gjort, men jeg har det meget bedre med mig selv og det gør livet meget lettere.

Min skyldfølelse overfor andre mennesker er væk, den var jeg plaget af før.

Jeg er ikke mere så nærtagende overfor hvad andre siger og jeg er blevet meget bedre til at sige fra overfor andre menneskers gode meninger om, hvordan jeg bør og burde leve mit liv.

Jeg er nu heller ikke så konfliktsky mere og er også blevet bedre til at markere mig og til at give udtryk for mine meninger og holdninger.

Før blev jeg stresset og irriteret hvis jeg blev flyttet fra et projekt før jeg var helt færdig. Nu kan jeg acceptere det og har det egentlig godt med det. Jeg kan i det hele taget acceptere mig selv som den jeg er.

Jeg har aldrig haft det så godt med mig selv i hele mit liv.

Med hensyn til min chef, som også har fået en behandling med ORKISOL-pakker kan man godt mærke en forskel. Han er blevet bedre til at uddelegere opgaverne, men det bedste er nu, at han ikke længere er så konfliktsky.

Henvendelse til behandler Karen Johansen på tlf. +45 2081 0699

Margrethe – 64 år – behandlet for stress

Som offentlig ansat i et jobcenter er vi meget presset, arbejdsmængderne er store og alvorlig stress rammer i flæng, incl. mig selv. En kollega til mig havde været nede med stress, men begyndte lige pludselig at have overskud, være smilende og imødekommende. Hun fortalte, at hun havde fået behandling med ORKISOL-pakker, hvilket havde været så vellykket, at jeg kontaktede en ORKISOLbehandler. Efter denne behandling med efterfølgende samtaler, kan jeg kun i dag sige, at det hjælper. Mit arbejdspres er fortsat stort. Før behandlingen tænkte jeg på arbejde 24 timer i døgnet, på hvad jeg skulle huske og hvad jeg havde glemt, tjekkede mig selv og mine opgaver flere gange for at være sikker på at alt nu var rigtigt. Nu tænker jeg ikke arbejde når jeg har fri, tjekker ikke mig selv om jeg har husket alt og om mit arbejde er i orden. Det ved jeg det er nu, fordi jeg ikke længere føler mig stresset i samme grad, jeg kan se bort fra bunkerne på mit bord og have min koncentration om det jeg har gang i.

Da jeg på trods og med nogen tvivl og ringe tro på uforklarlige og alternative behandlingsmetoder og der nu er gået ca. 2 måneder efter behandlingen, må jeg idag tilstå, at for mig har det virket. Jeg kan fortsat føle stress, men det er forbigående, altså den man kalder ”sund stress”.

Henvendelse til ORKISOLbehandler Susanne Koch Larsen, tlf. +45 4088 2858.

Even, 15 år

Hej!

Jeg er en dreng på 15 år. Jeg har fået ORKISOLbehandling. Dette har hjulpet mig meget. Før havde jeg problemer med at koncentrere mig i skolen og havde heller ikke lyst til at gå i skole. Nu går det vældig fint og jeg glæder mig til at tage i skole.

Det var svært for mig at tage bussen alene eller være hjemmefra alene. Nu klarer jeg begge dele.

Jeg synes ikke det er let at forklare, men dette har i hvert fald gjort mine dage lettere.

Henvendelse til behandler Wenche Hamre Kauffman, Norge, tlf. +47 456 32 565

Paul Michael, 12 år

Efter at jeg fik ORKISOL Sportspakken føltes det som om jeg var ”født med en håndbold i hånden”. Jeg fik boldkontrol, elsker at træne og spille kampe.

Før troede jeg at det ikke var den rigtige sport for mig, men efter behandlingen med ORKISOL Sportspakken forstod jeg hele spillet og nu er det min farvoritsport :o)

Henvendelse til behandler Wenche Hamre Kauffman, Norge, tlf. +47 456 32 565

Mand, 29 år

Jeg mærker mest forskel ved at jeg ikke ser så mørkt på “problemer” som kommer, – jeg ser hellere på løsninger.

Tager ikke sorgerne på forskud længere.

Jeg prøver at skubbe negative personer fra mig. Frasorterer negative personer/-jobs, og går hellere efter det som giver mig glæde og noget positivt tilbage.

Henvendelse til behandler Wenche Hamre Kauffman, Norge, tlf. ++47 456 32 565

Mona, 40 år

Jeg har altid været en pige med lavt selvværd, usikker både på mig selv og mit udseende. dette har resulteret i bl.a. anoreksi. Dertil har min usikkerhed resulteret i at jeg aldrig har fået gennemført mine meninger og uenigheder, har til tider været meget besværligt.

Ovennævnte er til tider gået ud over mine omgivelser.

Forud for gennemførelsen af ORKISOL-programmet havde jeg heller ikke de store forhåbninger til at opnå bedringer. Når jeg nu sidder og tænker på hvordan det så er gået bliver jeg “taget på sengen”, dette har faktisk haft stor indvirkning på mig.

Jeg har ikke kun fundet at jeg godtager mig selv “som jeg er”, både fysisk og psykisk – jeg oplever også at have et mere afslappet forhold til mad. Tidligere måtte jeg absolut udføre træning efter et måltid grundet dårlig samvittighed og af frygt for hvordan jeg så ud, nu kan jeg slappe af og ikke bekymre mig om dette.

Jeg føler mig desuden stærkere i forhold til at holde på mine meninger, jeg tør at tage ordet, hvor jeg ikke turde tidligere og jeg tør sågar at stå ved dem.

For mig står kun tilbage at takke for chancen jeg fik og glæde mig over effekten. Tusind tak…

Henvendelse til behandler Wenche Hamre Kauffman, Norge, tlf. +47 456 32 565

Hesten Ib

Ib blev brugt som rideskolehest, dressur og springhest.

Men pga. tilbagevendende rygproblemer og muskelspændinger, kunne han ikke bruges mere.

En uge efter ORKISOL-behandling, startede han igen som rideskolehest, uden problemer.

Han blev faktisk den bedste rideskolehest.

Henvendelse til behandler Edith Weronica Skjervheim, Norge, tlf. +47 4560 0094.

Hesten Vakir

Sanmarino Vakir var opgivet som ridehest.

Han havde ikke været brugt i to år, da det var umuligt at håndtere ham.

Efter ORKISOL-behandling blev han så rolig at jeg troede han var syg. Nu kan alle ride ham.

Henvendelse til behandler Edith Weronica Skjervheim, Norge, tlf. +47 4560 0094.

Hesten Vilja

Stranda Vilja kunne hverken rides eller køres med og i følge travtræner var hun gal .

Efter ORKISOL-behandling er hun blevet from som et lam, vi kan nu ride og køre med hende uden problemer.

Hun får nu ros for fint trav.

Henvendelse til behandler Edith Weronica Skjervheim, Norge, tlf. +47 4560 0094.

Charlotte – 60 år

Under behandlingen blev jeg fri for smerter i begge ben og højre hofte, noget som havde generet mig længe. Smerterne er ikke vendt tilbage siden.

Jeg har ikke længere så meget synkebesvær og smerter i halsen.

Jeg er blevet meget bedre til at sige fra og holde fast ved mine ønsker og meninger. Jeg er ikke så nervøs for at køre lange ture. Hvis der ligger nogle bag mig, lader jeg dem ikke presse mig til at køre hurtigere, det er blevet deres problem og ikke mit.

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen, tlf. +45 4088 2858.

Hesten Albert

Den ene dag kunne Albert gøre alt vi bad om, men næste dag nægtede han at gøre noget som helst.

Og han plagede altid de andre heste.

Efter behandling med ORKISOL-pakker er han blevet meget rolig, både inde og ude.

Han gør det vi beder ham om og er helt holdt op med at plage de andre heste.

Henvendelse til behandler Edith Weronica Skjervheim, Norge, tlf. +47 4560 0094.

Ruth, 61 år

”Helloooo!! My name is Antosz, Ruth Antosz…. “You only live twice” – “I’m still alive” – Sådan tænkte jeg, efter behandlingen med Orkisol-pakker.

Der er et liv før – og et liv efter Orkisol-behandlingen.

Jeg havde været igennem en turbulent periode med dødsfald i den nære familie og i den forbindelse salg af mit hus. Jeg var blevet modløs, træt, grådlabil, rastløs osv..osv..

Straks efter behandlingen kunne jeg mærke en markant ændring: Det føltes nærmest som om jeg var blevet fodret med Duracell-batterier!! Jeg for rundt og ordnede hus og have, smed overflødige ting ud, inviterede gæster, ja fik faktisk mod på livet igen og kunne begynde at planlægge min kommende nye fremtid i en lejlighed et andet sted i landet. Jeg vendte det hele til noget positivt – tog det som en udfordring og en ny start på et nyt kapitel i mit liv!

….og så er jeg blevet bedre til at sige fra og sige min mening!!”

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen, tlf. +45 4088 2858

Bente – Sagsbehandler i jobcenter

Sygemeldt pga. stress i 4½ måned – startede på arbejdet 12 dage efter behandling med ORKISOL-pakker.

Jeg går ikke længere i panik, når jeg skal have borgere til samtale.

Når jeg går hjem tænker jeg overhovedet ikke på mit arbejde eller på hvad der ligger på skrivebordet.

Jeg sprudler bare af energi og glæde og arbejdet kører.

Jeg mærker simpelthen, at jeg bliver stærkere dag for dag.

Jeg har oven i købet overskud til at drage omsorg for andre stressede kolleger uden selv at blive påvirket.

Henvendelse til Bente på tlf. +45 2420 9568 eller til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

Henrik Andersen

Efter at jeg har røget i nogle år fik jeg den mulighed at blive behandlet af Liss Krogh og kvittede umiddelbart herefter cigaretterne.

Henvendelse til behandler Liss Krogh, tlf. +45 2467 3342.

Per – elektriker, el-installatør

Jeg er blevet god til at passe på mig selv – det har jeg ikke altid været.

Før jeg fik behandling med ORKISOL-pakker havde jeg svært ved at sætte grænser for mig selv og andre. Nu kan jeg mærke hvor mine grænser går og andre må gerne være uenige med mig.

Før ville jeg have ret – nu ved jeg at jeg kan lære noget når jeg ikke har ret.

Jeg har fået en større rummelighed overfor andre mennesker og der skal meget til før jeg hidser mig op over andres meninger og til tider dårlige opførsel.

Før når jeg skulle til eksamen, havde jeg nogen gange slet ikke overskud til at forberede mig. Efter behandling med ORKISOL-pakker, blev jeg mere disciplineret og fokuseret når jeg forberedte mig til mine eksaminer.

Henvendelse til behandler Karen Johansen på tlf. +45 2081 0699

Thomas Skaarup Andersen – golftræner, Kalundborg Golfklub

Jeg er 36 år og professionel golftræner.

Noget af det første der skete var, at mit søvnbehov faldt med 1-2 timer.

De sidste 5 år har jeg haft et par projekter som jeg gerne ville i gang med men det er aldrig lykkedes.

Ca. 1 mdr. efter behandlingen fik jeg gang i det ene projekt.

Det var ikke fordi det var svært, det sværeste er jo at tage det første skridt og denne gang fik jeg overtrumfet “at det kan vel vente til i morgen eller næste uge”

Nu oplever jeg at mit golfspil forbedres og jeg har netop opnået årets bedste resultat i en golfturnering.

Så – jeg er meget positiv i forhold til hvad jeg har opnået indtil nu, efter min behandling med ORKISOL-pakker.

Henvendelse til Thomas på tlf. +45 2077 5433 eller til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

Dannie – 36 år, krigsveteran

Behandlet for PTSD (post traumatisk stress syndrom)

Siden behandling med ORKISOL-pakker er jeg blevet friskere, mere udadvendt og mere verbalt formulerende. Jeg tør nu følge en diskussion til ende. På et møde for nylig oplevede jeg, at jeg turde tage et ømt emne op (det magtede jeg ikke tidligere) og mærkede, at folk lyttede og forstod mig, jeg fik applaus og super gode tilkendegivelser. Min hukommelse er væsentlig forbedret, jeg husker gamle informationer detaljeret i modsætning til tidligere. Jeg har fået mod på at trappe min antidepressiva ned.

Jeg har gået til psykolog ca. 35-40 gange uden at det har hjulpet på min PTSD. Fordelen ved behandling med ORKISOL-pakker er, at man ikke får “værktøjer” man skal arbejde videre med. At det drejer sig om PTSD og ikke om oplevelser i barndommens livslinje.

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

Formand for Børne- og skoleudvalg

Jeg betragter mig selv som et positivt menneske, men da jeg blev præsenteret for mulighederne med en behandling med ORKISOL-pakker, måtte jeg finde ud af om det var rigtigt og jeg må konstatere, at jeg efter behandling med ORKISOL-pakker, som jeg har investeret i til mig selv, føler, at der er mere ro på i min hverdag. Jeg glæder mig til at jeg skal møde på arbejdet om mandagen. Jeg glæder mig til weekenden. Jeg lever mere i nuet og kan overskue de mest presserende øjeblikke i både mit job som formand for Børne- og skoleudvalget og i mit andet job som gymnasielærer og sådan var det ikke før.

Det skønneste er, at jeg bare er mig selv. Jeg er kort sagt forelsket i livet.

Tilføjelse til ovenstående: Nu ca. et år efter jeg blev behandlet oplever jeg, at jeg har et større selvværd. Jeg kan mærke hvor mine grænser er og kan sige til og fra overfor det jeg bliver udsat for i min hverdag.

Henvendelse til behandler Karen Johansen på tlf. +45 2081 0699

Finn – 48 år, krigsveteran

Behandlet for PTSD (post traumatisk stress syndrom)

Siden behandlingen med ORKISOL-pakker er jeg blevet meget mere positiv. Jeg har fået lyst til at motionere (løbe). Jeg er blevet bedre til at sige min mening f.eks. overfor en kollega, som jeg er uenig med – og har det godt med det.

Mine kolleger opfatter mig nogle gange som værende sur, jeg selv mener, at jeg bruger ressourcer på væsentlige ting og ikke på detaljer (som kollegerne gør). Fordelen ved behandling med ORKISOL-pakker er, at der ikke skal tales om fortiden, jeg skal ikke fortælle min historie for at få hjælp.

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

Kristian – InterCorp AdNetwork

ORKISOL-Firmapakken blev sidste i oktober 2009 integreret hos en af direktørerne i vores selskab InterCorp.

I sommeren 2010 blev endnu en ORKISOL-Firmapakke købt til firmaets ledelse.

Derudover, i slutningen af 2009, købte vi en ORKISOL-Firmapakke til en af firmaets vigtige medarbejdere og alt i alt er vi tilfredse med de positive resultater det har medført i firmaet, set over en bred kam. 

Som bonus har jeg på det personlige plan oplevet, at min allergi er helt forsvundet (græspollenallergi)

Vi tager gerne det hele med :o)

Henvendelse til behandler Annette Hastrup Jensen på tlf. +45 4094 7557

Michael – 32 år, krigsveteran

Har haft PTSD i 7 år efter flere udsendelser i forsvaret.

Efter behandling med ORKISOL-pakker har jeg oplevet en bedre koncentration i længere tid og mit humør er blevet bedre.

Det har været positivt, at jeg ikke skulle fortælle min historie og rippe op i fortiden, men at man i stedet fokuserer på “her og nutiden”. Her er heller ingen medicin eller “værktøjer” involveret i behandlingen. Derudover er det ikke baseret på et langt behandlingsforløb, men til at overskue.

Behandlerne var meget imødekommende og forstående overfor mine behov under forløbet.

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

René – 45 år, krigsveteran

Behandlet for PTSD (post traumatisk stress syndrom)

Lider af PTSD efter gentagne udsendelser, som Major i Forsvaret, til Helmand provinsen i Afghanistan. Har haft op mod 50 konsultationer hos psykologer og er i medicinsk behandling ved psykiater – begge med svingende resultater.

Efter af have været i behandling med ORKISOL-pakker har jeg fået det markant bedre. Jeg er blevet meget gladere og mere positiv. Jeg er ikke blevet endelig rask endnu, men har fået en forhøjet livskvalitet og det er virkelig noget der betyder noget når man lider af PTSD og har svært ved at overskue selv de mest enkle gøremål i dagligdagen. En fordel ved behandling med ORKISOL-pakker er, at du ikke skal fortælle om din barndom, om dine problemer eller om alt det du har gået igennem, ja faktisk skal der slet ikke tales. Jeg kan klart anbefale behandling med ORKISOL-pakker til soldater der ligesom jeg lider af PTSD – du vil ikke fortryde det – det har jeg i hvert fald ikke gjort.

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

Jan Grendslev – Elektriker

Før når jeg kom hjem fra jobbet, kunne jeg være fuldstændig bombet. Det er jeg ikke mere – nu er jeg glad når jeg kommer hjem fra arbejdet.

“Før kunne Jan hidse sig utroligt op overfor vores familie - nu har Jan fået en indre ro og det har ændret vores familie meget. Med venlig hilsen og ros fra Jans kone.”

Henvendelse til behandler Karen Johansen på tlf. +45 2081 0699

Morten – 34 år, krigsveteran

Behandlet for PTSD (post traumatisk stress syndrom)

Jeg har, efter at have modtaget behandling med ORKISOL-pakker mærket en større energi og lyst til at være aktiv. Mit humør er blevet markant bedre og jeg synes at jeg tackler modgang og problemer med et større overskud. Også fysisk har det hjulpet mig, idet jeg nu har energi til at dyrke motion igen og føler at jeg har flere kræfter. Det fysiske velvære har også resulteret i at jeg har kunnet smide nogle overflødige kilo. Sidst vil jeg fremhæve fordelen ved behandlingsformen, der ikke kræver at man med ord og tanke skal rode op i en til tider smertelig fortid. Behandlingen er hurtigt overstået og gør at jeg i dag møder en verden der virker mere overkommelig og mindre uoverskuelig, med en energi jeg ikke har følt i mange år.

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

Anette Overgaard Gravél – Ejendomsmæglerass.

Jeg har så travlt med at sælge lejligheder, at jeg ikke har haft tid til at skrive om hvilke resultater jeg i øvrigt har haft med at få integreret ORKISOL-pakker :-)

Henvendelse til Annette Gravél på tlf.: +45 2840 8970

eller til behandler Annette Hastrup Jensen på tlf. +45 4094 7557

Stig Johansen – 58 år, El-installatør, selvstændig

Jeg har nærmest været selvstændig erhvervsdrivende hele mit liv.

Jeg har altid brugt meget tid og energi på at motivere medarbejderne, få dem til at arbejde selvstændigt og få dem til at arbejde sammen.

Jeg har haft meget svært ved at lægge ansvaret fra mig, synes jeg skulle involvere mig i alting og turde ikke stole på at andre kunne gøre det godt nok. 

Så fik jeg integreret alle ORKISOL-pakkerne og alle mine nuværende medarbejdere har som minimum fået integreret ORKISOL-Firmapakken. 

Efter behandlingen holdt jeg op med at bekymre mig om alting.

Jeg kunne give ansvaret fra mig og turde stole på mine medarbejdere.

Medarbejderne er blevet glade, positive og det er en daglig fornøjelse at være sammen med dem. De kan arbejde selvstændigt og sammen på kryds og tværs, selv stå for kundekontakt og opfølgning. De er blevet meget mere fleksible og tager ansvaret for sig selv og for firmaets ve og vel. Efter de erfaringer jeg har gjort med ORKISOL-pakker og de tilbagemeldinger jeg har fået fra mine medarbejdere efter de er blevet behandlet, har jeg besluttet, at man ikke kan blive ansat i mit firma uden at sige ja tak til en behandling med ORKISOL-Firmapakken.

Henvendelse til behandler Karen Johansen på tlf. +45 2081 0699

Oliver – 11 år, behandlet for angst

Jeg har det meget bedre end før jeg blev behandlet, f. eks er mit temperament meget mindre, jeg er gladere, mere aktiv osv. Det er rigtig rart ikke at være lige så negativ som før, så jeg har det i hvert fald bedre.

Faktisk har jeg helt glemt, hvorfor jeg er blevet behandlet!

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

Annette – 52 år, maniodepressiv siden sit 6. år

Siden min behandling med ORKISOL-pakker har livet taget en positiv drejning. Jeg mærkede straks en energi vokse i mig, mit humør er blevet stabilt. Jeg kan græde og komme videre, jeg kan være glad og komme videre. Min krop og hud ser bedre ud, jeg er blevet spurgt om jeg har fået botox og hvad jeg ellers har gjort. Behandling med ORKISOL-pakker er mit svar. Det har været godt for hele mit JEG.

Min søn på 11 år har også fået behandling med ORKISOL-pakker.

Vi herhjemme kunne meget hurtigt mærke en ro og selvtillid vokse i vores søn. Nu ser han folk i øjnene, kommer med sine meninger og angst for tandlæger er fortid. Energi har han altid haft, men der er mere ro og glæde.

Skolen har også mærket en forandring og kriser i pauserne hører også fortiden til. Har du ikke fået behandling med ORKISOL-pakker, er det bare om at komme i gang – ja, hvis du vil have det bedre i dit liv.

Henvendelse til behandler Susanne Koch Larsen på tlf. +45 4088 2858

Kristian Midtgaard – Professionel badmintonspiller

For nogle måneder siden blev jeg behandlet med alle ORKISOL pakker og efter det oplever jeg en personlig udvikling, hvor jeg dag for dag bliver mere bevidst – bevidst om mine mål og følelser, skarpere i og omkring mine prioriteter – hvad vil jeg, hvornår og hvorfor. Og måske vigtigst af alt hvad gør mig glad og hvornår mærker jeg denne følelse…

Henvendelse til behandler Karen Johansen på tlf. +45 2081 0699